Kontaktirajte nas: 063/299-269; domvilabeauty@gmail.com

Aleksandra Ace Simovića 34, Obrenovac, Beograd

O nama - Vila Beauty

Nalazimo se u opštini Obrenovac u ulici Aleksandra Ace Simovića 34 nedaleko od centra Obrenovca. Namenski uređen u skladu sa visokim standardima u svojoj oblasti. Objekat raspolaže sa 12 soba ukupnog kapaciteta 35 ležajeva. U ponudi su jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe koje su orijentisane tako da tokom celog dana imaju veliku količinu prirodnog svetla i potpuno su prilagođene za udoban boravak svojih korisnika. Kupatila su potpuno prilagođena potrebama starijih lica. Brigu o korisnicima doma Vila Beauty vodi stručan i licenciran tim koga čine doktor opšte prakse, medicinske sestre i socijalni radnik. U želji da poboljšamo kvalitet socijalnog života naših korsnika organizujemo razne kulturne, zabavne i rekreativne aktivnosti u skladu sa sposobnostima i željama stanara. U prostranom dnevnom boravku ili trpezariji organizuju se i rođendanske proslave i razne druge aktivnosti.

Chess
Kuca spreda

ŽIVITE DOBRO SA NAMA

Zašto izabrati Vilu Beauty

Naš cilj je da obezbedimo dom za negu koji omogućava našim stanovnicima da uživaju u svakom danu. Tamo gde imaju sigurnost da su njihove potrebe, osećanja i želje i dalje najvažniji. Naša filozofija brige je da razumemo i poštujemo individualnost svake osobe i da naše osoblje pruži odgovarajući nivo dostojanstvene brige. Na kraju, ovo omogućava našim stanovnicima da uživaju u ispunjenom životu u bezbednom okruženju gde se osećaju kao kod kuće.

NAŠA OSNOVNA NAČELA

Održavanje naših vrednosti, pružanje velike pažnje

Decorative line

U Vili Beauty posvećeni smo pružanju najbolje moguće nege, u domu koji pruža udobnost i toplinu, i gde su naši stanovnici okruženi brižnim, entuzijastičnim, istomišljenicima koji mogu ponuditi podršku i druženje.


Izuzetno smo ponosni na svoj dom i negu koju pružamo, i zaista verujemo da možemo promeniti živote naših stanovnika. Poštovanje privatnosti, dostojanstva i individualnosti naših stanovnika prednjači u našoj brizi, zbog čega tako blisko sarađujemo sa svakim od naših stanovnika i njihovom rodbinom kako bismo pružili personalizovani plan brige. Naš cilj je da im pomognemo da povećaju svoju nezavisnost kako bi mogli da nastave da uživaju u svakom danu koji provedu sa nama.